Eilen mulla oli toinen EMDR-sessio. Nyt sormenliikettä käytettiin vähemmän. Keskityttiin lähinnä mun mielikuvaan itsestäni siinä traumaattisessa tilanteessa. No, arvata voi, ettei siinä ihan voittajafiilis ollut. Tuota koko tapahtumaa on silti nyt jotenkin helpompi ajatella, se on jotenkin selvempänä mun päässä. Silti siitä tulee fyysisesti kurja olo, jos sitä oikein ajattelen. Mutta viime kerran hengenahdistusta ja muuta ei nyt tullut. Mielikuvassani heitin miehen ovesta pihalle. Niin kornilta kuin kuulostaakin, niin kyllä se helpotti.

Mietin eilisen pohjalta, että mikä mua ärsyttää lauseessa "miehet nyt on erilaisia ku naiset". Tämä usein liittyy siihen, kun ihmetellään miesten seksihaluja. Että ei naiset voi varmaan ymmärtää, missä roolissa se on miehille ja sen ajatteleminen jatkuvalla syötöllä on ihan n-o-r-m-a-a-l-i-a. Ja että kaikkihan po*noakin käyttää. Joopa. Mutta missä menee raja, että se on ok? Mielestäni siinä, että nuo ajatukset ei haittaa normaalia elämää ja tasa-arvoisia ihmissuhteita.

Jotenkin siinä taustalla on kanssa ajatus, että kun miehillä kerran on tällaisia tarpeita, niin niitä nyt pitäis ymmärtää. Eli toisin sanoen, kyllähän rakastava vaimo hoitelee tarpeet kuin tarpeet ettei miehen tarvitse hakea tyydytystä muualta! Jossain määrin joku aina onnistuu piilosyyllistämään naista, jos mies käy vieraissa.Oliko teillä jotain ongelmia sängyssä?

Kuka sanoi, että miehen tarpeet olis jotenkin tärkeämpiä ja että ne kaikki pitäis tietysti täyttää? Entäs kun naiset on vaan erilaisia! Naisten tarpeita pitäis miesten vaan ymmärtää ja yrittää elää se kanssa. Jos ei seksitarpeiden määrä tai laatu kohtaa, niin ei se tarkoita, että nainen olis se, jonka aina pitäis joustaa. Naiset nyt on erilaisia ku miehet. Ja kyllä ne naisetkin hakee sitä täytettä henkiselle puolelle ja hellyyden tuskaan kodin ulkopuolelta.

Tietenkään asia ei oo ihan näin mustavalkonen. Hyvä niin.